brand building with impact(tm)

red design new Vinamilk, SuSu Petite Suisse packaging design

Scope of work:
packaging design I character creation | communication hierarchy | kids branding

Continuing red’s long-term partnership with Vinamilk, the red team is delighted to share our latest packaging design and character development work for SuSu Petite Suisse.

Inspired by the desire amongst Mum’s for their kids to have an active, healthy lifestyle, the evolved brand personality and packaging design execution leveraged strong, distinctive, colour blocking, and illustrations of kids enjoying outdoor activities, benefiting from the added ‘calcium & vitamins’ that SuSu Petite Suisse provides.

The red team developed a simple Communication Hierarchy featuring clear and easy to understand brand benefits and ‘reasons to believe’ copy, clearly linking the brand to the kids’ fun activity to appeal to both kids and their Mums.

Vinamilk SUSU PackagingVinamilk SUSU Packaging
red thiết kế bao bì mới cho sản phẩm SuSu Petite Suisse

Phạm vi công việc:
Thiết kế Bao bì | Sáng tạo Nhân vật Hoạt hình | Sự cân bằng trong cấu trúc thiết kế | Thương hiệu dành cho Trẻ em

Tiếp tục quan hệ hợp tác lâu dài với Vinamilk, red hân hạnh chia sẻ thiết kế bao bì mới nhất cùng nhân vật hoạt hình trên bao bì của dòng sản phẩm SuSu Petite Suisse. Được truyền cảm hứng từ khát khao của những Người Mẹ - luôn mong muốn những đứa con của mình năng động, khỏe mạnh, sự cải tiến trong tính cách thương hiệu và thiết kế bao bì đã truyền được thông điệp của sản phẩm qua việc sử dụng khối màu sắc khỏe mạnh, khác biệt và hình vẽ đồ hoạ những bạn nhỏ đang thích thú với những hoạt động ngoài trời – có được nhờ canxi và vitamin bổ sung có trong sản phẩm Susu Petite Suisse.

Đội ngũ nhân viên công ty red đã thấu hiểu và phát triển Cân bằng trong cấu trúc truyền thông đơn giản nhưng thể hiện được rõ rằng và dễ dàng lợi ích của thương hiệu và thông điệp về “lý do tin dùng” nhằm kết nối dễ dàng thương hiệu và những hoạt động vui chơi của trẻ em nhằm hấp dẫn các em nhỏ và những người mẹ.
Vinamilk - packaging design I character creation | communication hierarchy | kids branding

new business enquiry

Contact us to discuss how we can help you to build your brand

Web Analytics